fbpx

Afspraak maken

Klik op 1 van de opties om de beschikbaarheid te bekijken. Na reservering krijgt je een IDEAL scherm waar je een klein deel aanbetaald. Afzeggen kan nog tot 7 dagen van te voren. Multidimensionale readings zijn vaak wel al binnen 2 weken te boeken!

QHHT sessie 4 uur

Wil jij vorige levens ervaren en met jouw hogere zelf praten? Ben je op zoek naar antwoorden in jezelf? Boek een live sessie van 4 uur en ervaar een heerlijke ontspannen dag voor jezelf. Krijg boodschappen door via jouw vorige levens en stel 10 vragen aan jouw hogere zelf… Deze 4 uur versie is voor mensen die vooraf aan de sessie niet veel te bespreken hebben. De hypnose zelf zal net zo lang zijn en net zo goed!  Investering is € 325,-

Hogere ziels/spirit integratie

Wil jij meer in contact staan met je ziel, met jouw spirit jouw intuïtie, jouw gaven. Leven in purpose, doen waarvoor je bent gekomen? Boek een spirit integratie. In 1 sessie werken we aan een van deze onderdelen:
mogelijke ziels fragmentatie, integratie van hogere zielsstukken, oplossen van oude kindstukken, blokkades, innerlijk licht terug vinden, het wakker maken van de ‘dromer’ . Achteraf stuur ik je de video. Investering is € 222,-

QHHT Business coaching 6 uur

Wil je weten waar je (bedrijfsmatige) blokkades zitten, waarom je (bedrijf) niet stroomt zoals je zou willen? Waar je triggers vandaan komen? Boek een live QHHT sessie van 6 uur en ervaar absolute magie. Krijg boodschappen door via jouw vorige levens en stel vragen aan jouw hogere zelf… Je profiteert van mijn brede ervaring en de energie van meer dan 650 sessies! Het uitgebreide voorgesprek over jouw leven en jouw bedrijf geeft je tijdens de QHHT sessie diepe inzichten in patronen en triggers , om deze vervolgens direct toe te gaan passen. Goud waard! Investering (van  studiekosten) is € 395,-

QHHT Business coaching 4 uur

Wil je weten waar je (bedrijfsmatige) blokkades zitten, waarom je (bedrijf) niet stroomt zoals je zou willen? Waar je triggers vandaan komen? Boek een live QHHT sessie van 4 uur en ervaar absolute magie. Krijg boodschappen door via jouw vorige levens en stel 10 vragen aan jouw hogere zelf… Je profiteert van mijn brede ervaring en de energie van meer dan 650 sessies! Laat jou en je bedrijf weer stromen, goud waard! Investering (van studiekosten) is € 325,-

QHHT sessie 6 uur

Wil jij vorige levens ervaren en met jouw hogere zelf praten? Boek een live QHHT sessie van 6 uur en ervaar absolute magie. Krijg boodschappen door via jouw vorige levens en stel vragen aan jouw hogere zelf… Je profiteert van mijn brede ervaring en de energie van meer dan 650 sessies! Het uitgebreide voorgesprek over jouw leven geeft je tijdens de QHHT sessie diepe inzichten in patronen en triggers in jouw leven, om deze vervolgens volledig te kunnen gaan oplossen. Goud waard! Investering is € 395,-

Multidimensionale zielsreading

Wil jij weten waar je vandaan komt en wat je op aarde komt doen? Ik kijk in een uur tijd naar heel jouw multidimensionaal profiel. Het kan zijn dat we meerdere levens doorlopen op aarde maar misschien ook wel buiten aarde. Misschien mag ik nog een privé boodschap channelen voor je. De sessie duurt 45 tot 60 minuten en gaan via zoom. Achteraf stuur ik je de video. Investering is € 174,-

Online hypnose mixed techniek

Wil jij vorige levens ervaren en met jouw hogere zelf praten? Ben je op zoek naar antwoorden in jezelf? Boek een live hypnose sessie van 6 uur en ervaar een heerlijke ontspannen dag voor jezelf. Krijg boodschappen door via jouw vorige levens en stel 10 vragen aan jouw hogere zelf… Investering is € 395,-

Vind je het moeilijk te bepalen welke sessie het beste is voor jou? Neem eens een kijkje op deze pagina: ‘welke sessie is het beste voor mij’. Je ziet daar de verschillende vormen uitgelegd en er is een keuze hulp mini test die je kan doen. Je kan natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen om te overleggen. 06-51069209

*Staat jouw tijd er niet bij, stuur een bericht om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn. Wil je liever een sessie in het weekend kan dat ook! Sessies op zaterdag of zondag zijn € 450,- . Stuur mij een bericht om te overleggen welke data er nog beschikbaar zijn.

Live Sessie

We beginnen met de kennismaking. Het is belangrijk voor de sessie dat we jouw leven doornemen en alle hoofdpersonen en hoofdgebeurtenissen hebben besproken.

De sessie doen we met z’n tweeën, dus je partner of vriend/vriendin kan er niet bij zijn. Het is tenslotte jouw persoonlijke sessie. De informatie die je met mij deelt en die er uit komt tijdens de sessie zal ik nooit delen met een ander. Wil je achteraf zelf de sessie delen mag dat.

Als alles is doorgesproken qua levens verloop nemen we de vragen door die je hebt voorbereid thuis. De dagen of weken voor de sessie schrijf je alle vragen op die je wilt vragen aan jouw hogere zelf (subconscious).

Wanneer we alle vragen hebben doorgenomen kunnen we eventueel nog een hapje nemen en wat drinken mocht dat nodig zijn.

Daarna gaan we beginnen je ligt op een comfortabel bed staat met pas gewassen frisse witte lakens. Daar neem je plaats en maak je het jezelf comfortabel. We zorgen er voor dat de audio van de sessie wordt opgenomen zodat je achteraf de sessie meerdere malen kan terug luisteren.

Het terug luisteren is zeer belangrijk. Elke keer wanneer de sessie weer gehoord wordt treed er nog meer healing op. Bovendien kan niet iedereen zich altijd alles van de sessie herinneren. Dit is normaal. Sommige mensen weten alles nog, ook dat is normaal natuurlijk!

Na de sessie wordt je op een plezierige manier weer op aarde gebracht en zal je verfrist en vol energie ‘wakker’ worden. Dan praten we nog wat na, eet je eventueel nog iets en mag je naar huis.

Ik neem de tijd en zal er altijd voor zorgen dat je weer goed genoeg bent om in de auto te stappen of om over straat te gaan.

Mocht je onverhoopt nog willen afzeggen kan dat tot 7 dagen voor de sessie.

Je bent welkom!

Online sessie (mixed)

Wil jij heel graag een sessie maar ga je in deze tijd liever niet de deur uit?  Of reis je liever niet zo lang? Online sessies mixed session zijn hetzelfde als de gewone sessies maar dan met gechannelde technieken.

Op deze manier kunnen we ook makkelijk de hele dag met elkaar optrekken, goede gesprekken voeren en een mooie diepgaande sessie hebben met geweldige inzichten. Je hoeft hiervoor dus niet je huis uit of je afspraak af te zeggen omdat je niest!

Het is voor sommige nog comfortabeler omdat je in je eigen omgeving zit. je hebt kans dat je nog dieper kan laten zakken in de hypnotische staat!

Je luistert op je oortjes naar mij terwijl ik de inductie doe. Door op je oortjes mee te luisteren terwijl jij in je eigen bed ligt of in je makkelijke stoel zit raak je in de hypnotische staat. (Je valt niet in slaap!)

Ik geleid je door je vorige levens en praat met je hogere zelf. Hiervoor is geen lichamelijk contact nodig. Dat gebeurd in een live sessie namelijk ook niet.

Daarna praten we na en kan ik helpen met de vragen die je mogelijk nog hebt na het krijgen van de bijzondere inzichten. Het lekkere is dat je na de sessie niet naar huis hoeft te rijden maar dat je direct op je eigen bank kan ploffen. Hoe lekker is dat!

Wat heb ik hier voor nodig

Een internet connectie via de kabel of wifi . We kunnen eventueel van te voren samen kijken of alles in orde is voor de dag zelf.

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig waar je een webcam op hebt zitten of waar je een losse webcam op aan kan sluiten.

Je hebt privacy nodig voor de duur van de sessie en een plek waar je comfortabel kan liggen waar je dan ook je laptop of tablet kan neerleggen zodat we gedurende de regressie contact kunnen houden en waar ik je kan zien.

En als laatst, je hebt oortjes of een koptelefoon nodig zodat je kan focussen op mijn stem.

Deze vorm werkt net zo goed als de live versie maar kan misschien juist nu wel heel prettig zijn. Ook als je normaal gesproken ver zou moeten reizen is dit een hele fijne optie.

Mocht je onverhoopt nog willen afzeggen kan dat tot 7 dagen voor de sessie.

Je bent welkom!

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!