fbpx

Online Day retreat – Zondag 22 Januari 2023
van 10:30 uur tot ongeveer 17:00 uur

Anders zijn kan soms zo moeilijk zijn. Altijd een buitenstaander. Altijd zoveel voelen, zien en weten wat anderen niet begrijpen. Andere verlangens, wensen en prioriteiten dan de meeste mensen. Het kan heel eenzaam zijn, en je kunt je misschien afvragen waarom jouw ziel er voor heeft gekozen om zo “anders” dan de massa te incarneren? Waarom moest net jij zo verschillen van de rest? Wat is het doel of nut ervan? En vooral, hoe maak je het lichter voor jezelf?

Wij, Sandra en Daniëlle, weten uit eigen ervaring hoe pijnlijk anders zijn kan voelen. Maar we weten ook dat het precies datgene is wat jou uniek maakt. Speciaal. Bijzonder. Als “buitenstaander” heb jij een ander perspectief. Een nieuw, fris, helder, vaak liefdevollere kijk op het leven. En nog belangrijker; als jij de pijn van het anders zijn weet te transformeren is dat meestal precies datgene waar je de wereld het allerbeste mee van dienst kunt zijn.

IN JOUW ANDERSZIJN ZIT JOUW GOUD. HET IS NIET JOUW STRAF, MAAR JUIST JOUW SUPER POWER!

In deze unieke day retreat gaan we samen op zoek naar jouw goud en transformeren we de pijn over anders dan de rest zijn in jouw grootste kracht. We hebben een rijk en diepgaand programma samengesteld waarin je verschillende tools krijgt aangereikt om je super power te herkennen, omarmen en vieren.

Wie zijn wij?

Daniëlle

Daniëlle is een zeer ervaren Transformational Energy Healer gespecialiseerd in crystal healing en tarot coaching. Geboren in een uiterst traditioneel religieus gezin heeft ze een lange weg moeten afleggen om haar helende vermogens te durven erkennen en laten zien. Daarnaast is ze als zwarte vrouw opgroeit in een overwegend witte maatschappij, waardoor ze goed bekend is met zich “anders” of buitengesloten voelen. Uiteindelijk heeft haar “anderszijn” haar gebracht naar haar pad als healer en is ze zielsgelukkig dat ze nu al haar ervaring mag gebruiken om bijzondere “buitenbeentjes” te helpen bloeien en stralen.

Sandra

Sandra heeft uitgebreide ervaren met hypnotische regressies, multidimensionale readings, speciale groep sessies on- en offline en 1 op 1 spirit integraties . Zij voelt dat vooral de beste begeleiding die ze geeft niet uit een boekje komt, maar uit haar anders zijn. In haar dagelijks werk komt ze zeer regelmatig zielen tegen die zich anders voelen, het is haar taak om deze ‘andere’ terug te brengen naar hun eigen essentie zodat ze weer kunnen connecten met de originele frequentie die ze hebben mee gebracht naar aarde.

Wat kan je verwachten van het day retreat

Vanuit het comfort van je eigen huis gaan we jou een dag lang in de energetische watten leggen. We gaan samen de diepte in op zoek naar jouw zielenwond. De wond die je hebt opgelopen door niet zoals de meeste mensen te zijn.

We helpen je om die wond te transformeren en er het goud in te vinden. Hier gebruiken we onze gecombineerde talenten voor. Van hypnose, crystal activaties en channeling tot aan een diepgaande tarot reading.

Maar we delen ook ons persoonlijk verhaal en alle inzichten die we hebben gekregen met je. Zodat je weet dat je niet alleen staat en dat er een pot met goud op je wacht aan de andere kant van de pijn.

  • Collectieve tarot reading met als Universele zielenvraag “Wat is het doel van anders zijn in de nieuwe tijd en hoe maken wij er onze super power van?”
  • Diepe hypnotische regressie sessie “Van Zielenwond naar Super Power” waarin je gaat ontdekken wat jouw super power is.
  • Crystal Masterclass over welke kristallen je per chakra kunt gebruiken om jouw super powers te ondersteunen.
  • Crystal Activatie om jouw Super Power Soul Crystal te ontmoeten en activeren.
  • Diepe trance Channeling van spirit door Sandra waarin je jouw vraag over anders zijn en super powers live kunt voor leggen.
  • Een persoonlijke Crystal Orakelkaart getrokken door Daniëlle speciaal voor jou met uitleg wat dit voor jou betekend.

Extra: maandag avond 23 januari 20:00 tot 21:30

  • Bonus:  Privé Crystal Sale waarin je alle hoge frequentie kristallen besproken in de masterclass aan kunt schaffen.  (o.a. Crystal, Lemurian of Light code)

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!