Choco Bliss zondag februari 2022

Ik ga op 13 februari 2022 4 zondagen via zoom in een serie van Choco Bliss ceremonieën doen. We gaan in deze 4 sessies het contact met jouw hogere zelf versterken en werken aan jouw intuïtie en gaven.

Wil jij beter kunnen vertrouwen op jouw intuïtie, begeleiding ontvangen van jouw hogere zelf, in direct contact staan met jouw gidsen en jouw hele kosmische team en jouw spirituele gaven sneller ontwikkelen?

Doe dan mee!
Scrol naar beneden om aan te melden

We starten op zondag 13 februari 2022 om 10 uur in de ochtend met een Choco Bliss bonbon en een cacao ceremonie. vervolgens doen we dat op 20 februari, 27 februari en 6 maart weer. Je krijgt dus 4 online sessies!  (Kan je er niet alle dagen bij zijn dan heb je de replay sowieso.)

De zondagen zijn van 10 tot 13 uur. De online groep sessie is via zoom. Je hoeft je camera niet aan te hebben als je dat niet wil! 

Er zijn hier twee varianten van te kiezen:
1 De variant met een lage (micro) hoeveelheid psilosybine,
2 De variant met nootropics* (dus zonder plantmedicijn).

De twee soorten

De Choco Bliss met psilocybine bevat rauwe pure cacao en wat zorgvuldig gekozen sacred herbs die de werking van de psilosybine complementeren. De dosis die je die ochtend neemt is laag en niet bedoeld om een trip mee te ervaren. Het voordeel van zo’n micro dosis is dat je een hele heldere en zuivere verbinding maakt met jouw gidsen en jouw hogere zelf. Nog een groter voordeel is dat deze verbinding opbouwend is, dus niet stopt wanneer we klaar zijn met de serie.

Je zal tijdens de micro dosering Choco Bliss absoluut geen hallucinaties hebben en je kan gewoon (super**) normaal functioneren. De Dosis die je nodig hebt wordt persoonlijk met jou doorgenomen en op jou afgestemd. Iedereen heeft weer een andere hoeveelheid nodig. Je ontvangt voor de 4 zondagen in 1 keer alle porties. De werking is meestal 4 uur of korter (per zondag).

Kies je voor de Choco Bliss met de nootropics* (dus zonder plantmedicijn) dan ontvang je in 1 keer voor alle zondagen jouw portie gemengd met pure rauwe cacao met sacred herbs. Deze speciaal voor deze doeleinden ontworpen mix voor jou zorgt er voor dat je hoofd stiller is, jij je lichter en vrolijker voelt en dat je makkelijker contact maakt met jouw gidsen en jouw hogere zelf.

Welke Choco Bliss je ook kiest, alle soorten helpen je ontspannen en connecten met jouw hogere zelf, gidsen en je spirituele gaven. We gaan die ochtend een reeks van speciale meditaties doen, afgewisseld met speciaal ontworpen bineural muziek en gechannelde regressies en elke zondag een speciale cacao ceremonie.

Deze 4 zondagen zijn een heerlijke afsluiter van je week, waarin je weer helemaal bij jezelf komt. Het eind doel is een sterkere band met jezelf, jouw gevoel, intuïtie, het verbeterd contact met jouw hogere zelf en een snellere ontwikkeling van jouw spirituele gaven.

Wat krijg je?

Je ontvangt enige tijd na inschrijving je pakket van de Choco Bliss naar keuze voor de 4 dagen samen met 4 porties speciaal samengestelde rauwe cacao mix voor de cacao ceremonie thuis gestuurd. Heb je gekozen voor de psilocybine Choco Bliss zal ik eerst contact met je opnemen om de exacte dosis te bepalen.  Heb je al ervaring met microdosen en weet je zelf wat je wilt hebben luister ik uiteraard naar jou. Jij bepaald wat goed is voor jouw lichaam uiteraard!

Wat gaan we doen?
We gaan focussen op de versterking van de band met het hogere team. (Gidsen en hogere zelf). Dit doen we door speciaal ontworpen hypnotische regressies, meditaties, ceremonieën en speciaal ontworpen bineural muziek.  Het programma zal magisch zijn, beloofd!

Waar mag op gelet worden? 

Gebruik je medicijnen, ben je zwanger, ben je onder de 18 of heb je een achtergrond met een psychische diagnose kan je helaas niet de psilosybine  Choco Bliss mee doen. Wil je toch deelnemen aan de sessie, kies dan voor de Chocobliss met nootropics*.

*Nootropics zijn supplementen zoals bepaalde aminozuren en kruiden waarvan wordt beweerd dat ze de cognitieve functie verbeteren, met name de uitvoerende functies, het geheugen, de creativiteit of de motivatie, bij gezonde personen. (Wikipedia)

** Betere focus, meer ontspannen, extra creatief en liefdevol.

ChocoBliss zondag start 6 februari 2022 (Betaal in 1 keer)

Naam(Vereist)
Geboorte datum(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Met het invullen van dit formulier ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy zoals je deze kan vinden onderaan de website. Ook geef je toestemming dat je toegevoegd wordt aan Sandra haar mail lijst. Zodat zij jou op de hoogte van houden van alle communicatie rondom de serie. Daarnaast kan je ook informatie ontvangen over andere aanbiedingen van Sandra. Wil je dit niet kan je altijd op elk gewenst moment uitschrijven.

ChocoBliss zondag start 6 februari 2022 (betaal in 2 delen)

Naam(Vereist)
Geboorte datum(Vereist)
Adres(Vereist)
Betaling voor het 1e deel is € 97,50 (2e deel € 97,50 betalen voor 27 februari 2022)
Prijs:
Met het invullen van dit formulier ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy zoals je deze kan vinden onderaan de website. Ook geef je toestemming dat je toegevoegd wordt aan Sandra haar mail lijst. Zodat zij jou op de hoogte van houden van alle communicatie rondom de serie. Daarnaast kan je ook informatie ontvangen over andere aanbiedingen van Sandra. Wil je dit niet kan je altijd op elk gewenst moment uitschrijven.