fbpx

Cliënt informatie en toestemmingsformulier

Vul dit formulier in voor aanvang van de sessie
 • Condities

  Ik ga vrijwillig akkoord met deze overeenkomst en erken de risico's, omdat ik begrijp dat zij, Sandra Akkermans die de hypnose gaat uitvoeren, geen arts is, geen diploma heeft in de psychiatrie en geen diagnose van lichamelijke of mentale stoornis kan vaststellen.

  1. Ik kies er zelf voor deel te nemen aan deze hypnose omdat ik hier wil zijn.

  2 Ik begrijp dat ik geen patiënt ben, maar een deelnemer in mijn hypnose ervaring.

  3. Ik begrijp dat elke suggestie die tijdens deze sessie wordt gedaan slechts een onderdeel is van een persoonlijk en educatief motivatie programma, puur informatief.

  4. Ik begrijp dat mijn vooruitgang een resultaat zal zijn van hoe ik mezelf lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel verzorg.

  5. Ik begrijp dat deze hypnose sessie uitermate geschikt is voor educatieve en/of emotionele redenen. Het is niet de bedoeling dat dit op welke manier dan ook wordt gebruikt als medisch of psychologisch advies. Dit advies kan alleen worden gegeven door medische professionals of een specialist in geestelijke gezondheid.

  6. Ik begrijp dat transformatie een proces is en dat het lang kan duren.

  * DISCLAIMER: Hypnose is niet bedoeld om een specifieke aandoening te genezen. Sandra Akkermans claimt op geen enkele manier een remedie te bieden voor een aandoening of ziekte. Individuele resultaten kunnen verschillen. Elke sessie is uniek en het succes ervan hangt af van de samenwerking en vertrouwen in het proces.

  1 Ik ben bereid om geleid te worden door ontspanningsoefeningen, visualisatie en andere hypnose technieken.

  2 Ik ben mij bewust dat deze technieken niet medisch maar spiritueel van aard zijn. Het is mijn eigen verantwoording om contact op te nemen met mijn behandelend arts wanneer er veranderingen zijn in mijn medische conditie of mijn medicatie behoefte.

  3. Ik begrijp dat deze technieken geen vervanging zijn voor reguliere medische zorg en erken dat ik geadviseerd ben om contact op te nemen met mijn medisch professional voor nieuwe of bestaande medische condities.

  4. Ik begrijp dat gehypnotiseerd zijn niet als slapen is. Tijdens een diepe hypnotiserende trance, kan je jouw ogen openen, spreken, luisteren, lopen of lachen en ben je misschien ook wel bewust van alles wat er om je heen gebeurd. Je kan zelfs je ogen open doen en zeggen dat het niet werkt. Maar wanneer jij je overgeeft aan deze technieken en je open stelt voor de gevoelens en gedachten die in je op komen wanneer Sandra Akkermans tegen je praat zal je ontspannen en kan je situaties herinneren die je bewust niet wist, uit dit of een vorig leven.

  4 Ik begrijp dat alle verandering mijn eigen verantwoording is. Ik begrijp dat alle healing zelf healing is en dat Sandra Akkermans deze methode faciliteert voor mij, om mijzelf te helen. Het is mijn verantwoording om eerlijk en open te zijn en accurate feedback en informatie te geven welke een positieve de uitkomst van de sessie kunnen bevorderen.

  5. Ik begrijp dat de sessie digitaal opgenomen zal worden voor mijn eigen gebruik na de sessie. Sandra Akkermans behoudt het copyright van deze opnamen. Ik begrijp ook dat er door de metafysische aard van de sessie en de energie in de ruimte tijdens de sessie er een mogelijkheid kan bestaan dat de opname niet goed is gegaan, dat het blanco is of dat er een statische storing in zit.

  6. Ik begrijp dat in dit soort sessies er bepaalde informatie omhoog kan komen die voor de mensheid belangrijk is om te weten. Ik geef toestemming aan Sandra Akkermans om deze informatie te delen in een vlog, blog of boek zolang mijn voor-, achternaam en persoonlijke details zijn veranderd en er op geen enkele manier een verwijzing naar mij gemaakt zal worden. Wordt mijn audio of video opname gedeeld met de buitenwereld dan zal dat altijd zijn na mijn uitdrukkelijke toestemming en na het verwijderen van al mijn persoonlijke gegevens en informatie uit de video.

  Ik ben meerderjarig en ik erken dat ik vrijwillig instem in een samenwerkingsrelatie met Sandra Akkermans en dat ik willens en wetens deelneem aan een sessie die meerdere relevante hypnose technieken combineert. Ik erken dat er geen recht is op schadevergoeding, claims op copyright of andere eisen op welke manier dan ook, die voortvloeien uit mijn sessie met Sandra Akkermans.

  Ik heb dit formulier ontvangen, gelezen en begrepen wat er staat.

 • MM slash DD slash JJJJ
error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!