fbpx

Chocolade reis van 11 december

Aardseweg 94, 2440 Geel

Wat kan je verwachten? van 10 tot 16 uur ongeveer

We starten de dag om 10 uur in de ochtend met een warm welkom. Ik zal uitleg geven over wat je kan verwachten van de chocolade en het programma.

Je krijgt direct bij de start van de dag zelfgemaakte mini bonbons met magische kruiden om er voor te zorgen dat je volledig open staat om de diepe hypnotische reis te maken.

We gaan hypnotische regressies doen naar andere dimensies en maken contact met het hogere zelf. Je kan tijdens deze reizen vragen stellen aan jouw hogere zelf.

Halverwege krijg je een cacao drankje met speciale tincturen en kruiden om het hart te openen en extra te verdiepen.

Het programma van deze dag is intens, verdiepend en leerzaam. De bedoeling is dat je na deze sessie beter in contact staat met je hogere zelf, je spirituele gaven en je intuïtie.

De sessies zullen bestaan uit meditatieve hypnotische reizen samen met eventueel muziek of klanken.

Aan het einde van de sessie eten we nog wat fruit om even te landen. Je krijgt nog een portie mee achteraf om thuis te ervaren als je dat wil.

Het aantal plekken is beperkt dus wees er snel bij.

Voor deze sessie zijn de algemene voorwaarde van QHHT Nederland van kracht. Afzeggen kan tot maximaal 5 dagen van te voren.

Let op, na het inschrijven krijg je van mij een mail om te bevestigen dat je op mijn mail lijst wil komen. Deze graag opzoeken en bevestigen zodat ik je info over het event kan sturen. Je kan altijd weer uitschrijven wanneer je wilt. Zie je de mail niet CHECK JE SPAM…

Investering is  euro 115,- Dat is inclusief de chocolaatjes, cacao snacks en een eten na de sessie.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!