Fortune Chocolade ceremonie 18 december

Speciaal thema: Quantum Jumpen, multidimensionaal reizen, geschikt voor iedereen.

Wat kan je verwachten? van 10 tot 16 uur ongeveer

We starten de dag om 10 uur in de ochtend met een warm welkom. Ik zal uitleg geven over wat je kan verwachten van de chocolade en het programma.

Je krijgt direct bij de start van de dag zelfgemaakte mini bonbons met magische kruiden om er voor te zorgen dat je volledig open staat om de diepe hypnotische reis te maken.

We gaan hypnotische regressies doen naar andere dimensies en maken contact met het hogere zelf. Je kan tijdens deze reizen vragen stellen aan jouw hogere zelf.

Halverwege krijg je een cacao drankje met speciale tincturen en kruiden om het hart te openen en extra te verdiepen.

Het programma is intens, verdiepend, vernieuwend en leerzaam. De bedoeling is dat je na deze sessie beter in contact staat met je hogere zelf, je spirituele gaven en je intuïtie.

De sessies zullen bestaan uit meditatieve hypnotische reizen samen met eventueel muziek of klanken.

Aan het einde van de sessie eten we nog wat fruit en late lunch om even te landen. Je kan achteraf nog een portie erbij kopen op de dag zelf om mee naar huis te nemen.

Investering voor de dag is € 115,-

Het aantal plekken is beperkt dus wees er snel bij.

Voor deze sessie zijn de algemene voorwaarde van QHHT Nederland van kracht. Afzeggen kan tot maximaal 7 dagen van te voren.

Wie ben ik? Ik ben Sandra, ik geef al vele jaren spirituele hypnotische sessies. 1 op 1, in groepsverband live en online. Ik ben zeer bekend met de speciale werking van plantmedicijnen en kruiden. Af gelopen jaar en hat jaar daarvoor heb ik vele groep sessies georganiseerd (groot succes) met mijn magische chocola. Wil je meer over mij weten Klik dan hier

Hopelijk tot snel!

Warme groeten en goede vibes Sandra

Schrijf je in via onderstaand formulier. Je krijgt dan ook direct de betaal link. Jouw plek is pas zeker wanneer de betaling succesvol is. let op je (spam) mail. Zorg ervoor dat je toestemming geeft dat ik je mag mailen anders kan ik je geen info sturen over de dag! 

Naam
Geboorte datum
Toestemming
error: Content is protected !!
Spiritual Awakening Network