fbpx

Fortune Chocolade ceremonie 21 mei

Adres: Kampenringweg 45C, Gouda

Speciaal thema: Transformatie en de nieuwe jij

Wat kan je verwachten? van 10 tot 16 uur ongeveer

We starten de dag om 10 uur in de ochtend met een warm welkom. Ik zal uitleg geven over wat je kan verwachten van de chocolade en het programma.

Je krijgt direct bij de start van de dag zelfgemaakte mini bonbons met magische kruiden en planten er in om er voor te zorgen dat je volledig open staat om de diepe hypnotische reizen te maken.

We gaan hypnotische regressies doen om een transformatie in te zetten, wat wil jij eens en voor altijd achter je laten. Hoe ziet de nieuwe ik er uit?

Halverwege krijg je een cacao drankje met speciale tincturen en kruiden om het hart te openen en extra te verdiepen.

Het programma is intens, verdiepend, vernieuwend en leerzaam. De bedoeling is dat je na deze sessie weet wat jouw gaven zijn en wat je er mee kan doen.

De sessies zullen bestaan uit meditatieve hypnotische reizen samen met eventueel muziek of klanken.

Aan het einde van de sessie eten we nog wat fruit en late lunch om even te landen.

Investering voor de dag is € 115,-

Het aantal plekken is beperkt dus wees er snel bij.

Voor deze sessie zijn de algemene voorwaarde van QHHT Nederland van kracht. Afzeggen kan tot maximaal 7 dagen van te voren.

Wie ben ik? Ik ben Sandra, ik geef al vele jaren spirituele hypnotische sessies. 1 op 1, in groepsverband live en online. Ik ben zeer bekend met de speciale werking van plantmedicijnen en kruiden. Af gelopen jaar en hat jaar daarvoor heb ik vele groep sessies georganiseerd (groot succes) met mijn magische chocola. Wil je meer over mij weten Klik dan hier

Hopelijk tot snel!

Warme groeten en goede vibes Sandra

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!