fbpx
Persoonlijke boodschap of meditatie

Wil jij een persoonlijk voor jou gechannelde meditatie of boodschap met energetische activaties? ja natuurlijk wil je dat!

Speciaal voor jou, omdat ik wens voor jou dat ook jij jouw intuïtie en je spirituele gaven verder kan ontwikkelen. Soms heb je gewoon een duwtje van het universum nodig. Dat duwtje is hier!

Voor de eerste 10 die zich aanmelden zal ik een gechannelde persoonlijke meditatie of boodschap opnemen waarin energetische activaties zijn opgenomen.

Dat houdt in dat je naar ene heerlijke speciaal voor jou gemaakte meditatie of boodschap mag luisteren terwijl jouw hogere zelf werkt aan het activeren van bepaalde energie in jou die je nu goed kan gebruiken. Denk aan het openen van je hart of het verscherpen van je intuïtie! het kan zijn dat bij de een een meditatie door komt en bij de ander een boodschap van de gidsen of het hogere zelf.

Vul je gegevens in, de eerste 11 zullen deze activatie gratis krijgen opgestuurd per e-mail. Ben je niet bij de eerste 10, dan zal ik je berichten met een hele leuke aanbieding (beloofd).

De Audio zal ongeveer 10 minuten duren en via e-mail verzonden worden naar jou. Hoor je bij de eerste 11 dan krijg je binnen een week bericht van mij. Afhankelijk van de drukte zal je de audio dan binnen ongeveer 14 dagen ontvangen. 

Gechannelde activatie

Naam(Vereist)
Geboorte datum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!