fbpx

Gratis online hypnotische regressies

Ja, stuur mij de mail!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Velen zijn je al voor gegaan! Zij zagen fragmenten van hun leven voor ze op aarde waren, fragmenten van hun ‘home’ planet of zelfs fragmenten van de toekomst. Hoe dan ook, je krijgt altijd wat je nodig hebt en wat je aan kan!

​​​​​​​Wees welkom en geniet van deze mooie manier van herinneren! Ik neem je mee via een speciaal script naar een hypnotische staat waar deze delen makkelijker te bereiken zijn.

We gaan vaak naar meerdere levens kijken hoe jij daar leefde. Dit geeft inzicht in jouw huidige leven en kan zeker helpen bij het beantwoorden van veel vragen.

Het script wat ik deze avond gebruik zal intuitief ontstaan en zal precies zijn wat er nodig is. Dit zorgt voor een mooie diepe belevenis en weer een heerlijke nieuwe inleiding naar de staat waarin je deze beelden/ideeen gaat ontvangen.

Er zal uitleg komen hoe het werkt en we gaan daadwerkelijk een mentale reis maken 🙂

Bij deze meeting kan je geen camera aan hebben. Er is wel een mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen delen via de chat.

Het evenement is gratis. Er zal een moment zijn dat er gedoneerd kan worden, vooraf, tijdens en achteraf. Dat hoeft niet, mag wel.

Gebruik oortjes 
Zodat je geen last hebt van omgevingsgeluiden en je goed kan concentreren.

Zoek een rustige plek
Bedenk wel, als je gaat liggen kan het zijn dat je in slaap valt… Ook niet erg natuurlijk 🙂  Zorg er voor dat je een rustige plek vind waar je goed kan ontspannen.

Geen cafeïne 
Voor de regressie is het beter om geen cafeïne te drinken, dit zorgt voor een rustiger hoofd en een beter visualisatie vermogen bij velen.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!