fbpx

QHHT Groeps regressie

Wat kan je verwachten van zo’n dag?

Met groepsregressie bedoelen we het soort hypnose regressie zoals je zou krijgen wanneer je bijvoorbeeld in een QHHT sessie zou zitten. Alleen dit keer ben je met meerdere en heb je geen 1 op 1 begeleiding.

Het verschil zit ‘m in dat je niet persoonlijk geleid wordt. Wanneer je een 1 op 1 sessie hebt vraag ik je wat je meemaakt en help ik met het ontdekken van een verhaallijn door gericht te ‘skippen’ naar gedeelten die relevant zijn.

Wanneer we dit als groep doen kan het zijn dat je dezelfde mooie belevenissen hebt alleen dat je het misschien (als groep) wat algemener beleeft als in de persoonlijke sessies omdat we geen interactie hebben natuurlijk.

Het script wat ik in de groepssessies gebruik is ook iets anders dan in de 1 op 1 sessies maar zal net zo mooi zijn uiteraard.

Hoe doen we dat?

Ik maak gebruik van een mooie zaal waar we met zijn allen op matjes met kussens liggen, onder een deken met een maskertje op.  (zelf meegebracht) Ik lees dan een bepaald ‘script’ voor wat er voor zorgt dat je in een soort hypnose raakt. (dezelfde manier als bij de 1 op 1 sessies.) Hypnose is een veranderde staat van bewustzijn. Deze staat zorgt ervoor dat je bij belevenissen kan waar je met je bewuste gedachten niet snel bij kan. Je bent er zelf dus wel gewoon bij, maar dan in een veranderde staat van bewustzijn.

Wat haal je er uit?

Wat iedereen op individueel niveau kan verwachten is moeilijk te voorspellen. Er zijn mensen bij die niets beleven/zien/voelen. Dit heeft vaak te maken met het ‘durven’ los- en toelaten en/of het vermogen te kunnen visualiseren. Vind je visualiseren moeilijk oefen dat dan van te voren voor je aan een (groeps) sessie begint, dit kan enorm helpen! Heb je moeite met ‘overgeven/geloven in jezelf en loslaten, kan het moeilijk zijn om de eerste keer wat te beleven in zo’n (groeps) sessie. Gelukkig is ook dit te verhelpen, door te oefenen, oefenen en oefenen.

Gelukkig hebben de meeste mensen wel een belevenis. Dat kan variëren van een heel mooi ‘verhaal’ met diepere betekenis of een herbeleving van bepaalde emoties/beelden die de moeite waard zijn opnieuw te bezoeken. Je krijgt wat je nodig hebt, (dat is soms anders dan wat je wilt) daar kan je op vertrouwen.

Het kan dus zomaar zijn dat je in een vorig leven beland! We gaan er op aan sturen dat je er achter komt waarom je dat hebt gezien en wat je hiervan moet meenemen in je huidige leven. Er zit altijd een boodschap in, wat je ook beleeft!

Voor wie is dit bedoeld?

De groepssessies zijn voor iedereen die interesse heeft in zijn (vorige) levens en informatie daarbuiten. Voor iedereen die meer wilt weten over deze onderwerpen, voor iedereen die graag mediteert met het doel meer te leren over zichzelf. Voor iedereen die een QHHT sessie wil of heeft gehad. Je kan beginner zijn of gevorderde, het maakt niet uit. Elke keer wanneer je dit soort dingen doet zal het makkelijker worden contact te maken met dat deel waar al deze informatie ligt!

Contact met het hogere zelf

Naderhand zal je als je dat zelf wil ook makkelijker de verbinding met je hogere zelf kunnen maken. Ik geef je handvatten mee hoe je dat gedeelte van jezelf kan contacten zodat je er thuis ook verder mee kan.

Connectie met gelijkgestemden

Het kan soms geïsoleerd aanvoelen wanneer je niet met anderen kan connecten met dezelfde interesses. Het zal een dag zijn waar je even tijd voor jezelf maakt en de kans krijgt te connecten met gelijkgestemden. Hoe dan ook, een heerlijk ontspannen dag!

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!