fbpx

Hoe bereid ik mij voor?

Hoe bereid ik mij het beste voor?

Intentie

Begin met het zetten van jouw intentie.
Waarom wil je de sessie en wat hoop je er uit te halen?

Maak een afspraak en plan de rest van je dag en avond vrij zodat je in alle rust kan genieten van de ‘vibe’ die je er na hebt.

Eten en drinken

Begin met het vervangen van 1 kopje koffie door cafeïne vrije koffie of thee. Elke keer dat je dat is gelukt kan je nog een kopje weglaten of vervangen.

Het doel is zo weinig mogelijk cafeïne tot je te nemen. Zeker de drie dagen voor de sessie.

Visualisatie en regressie oefening 1
Liever alleen audio? Luister hier:

of download hier

Het stoppen of minderen van cafeïne is een aanrader ook voor na de sessie. Cafeïne zorgt ervoor dat je minder makkelijk de Alpha en Theta staat kan bereiken. Bij veel mensen zorgt cafeïne voor een vol hoofd, ‘the monkey mind’.. die willen we nou juist niet hebben wanneer je een sessie ondergaat of wanneer je mediteert.

Stop minimaal 1 dag (liefst een week) met alcohol. Op de dag en avond voor je sessie is het een flinke aanrader dus geen alcohol te nemen.

Probeer een week geen vlees te eten. Mocht je dan toch vlees eten, neem dan kip of vis. Dit helpt je frequentie te verhogen. Ook het stoppen met alcohol verhoogt je frequentie. Hoe hoger je frequentie hoe ‘hoger’ de boodschappen zijn die je meekrijgt van je hogere zelf.

De vragen

We nemen kort jouw leven door, van jeugd tot nu. Daar hebben we ongeveer een half uur voor. Daarna starten we met het doornemen van de vragen. Begin alvast maar met het opschrijven van jouw vragen. Maximaal 10. Ik zal bij elke vraag ook de diepte in willen zodat we zoveel mogelijk details te weten krijgen. Wanneer je meer vragen opstelt wordt dat wat moeilijker. Heb je wel meer vragen, zet ze dan onderaan bij extra vragen.. Mocht het nog kunnen stel ik ze uiteraard!

Visualisatie en regressie oefening 2
Liever alleen audio? Luister hier:

of download hier

Ik merk namelijk dat sommige mensen het 1,5 uur volhouden en sommigen zelfs makkelijk 2 uur. Het zou zonde zijn als ik niet alle vragen hebt kunnen stellen wanneer je geest gewoon te moe is om verder te gaan. Stuur je vragen digitaal via de mail of print ze zelf uit.

Visualisatie oefenen

Begin zeker een week van te voren, liefst langer.. met de visualisatie meditatie die je hier vind. De 30 minuten durende oefening zorgt er voor dat je visualisatie vermogen wordt geprikkeld. Dit helpt enorm goed! Ben je er niet zo goed in of lukt de visualisatie nog niet zo goed, oefen dan zo vaak mogelijk als je kan.

Er zijn natuurlijk ook andere manieren van waarnemen. Zo is er ook het helder weten, helder voelen en horen. Zie jij geen plaatjes in je hoofd, dan kan het zomaar zijn dat je het gewoon weet, voelt of hoort.. Dus ‘zie’ je niets, kijk dan naar hoe jij wel waarneemt! Alle vormen van waarnemen zijn goed natuurlijk. Het belangrijkste is dat je bewust bent van jouw manier van waarnemen…

Hier kan je een test doen om te zien of je oefening nodig hebt, deze quiz kan je helpen te bepalen welk type ‘denker’ je bent. De uitslag kan je uiteindelijk helpen jouw vaardigheden te vergroten zodat je een intensere en betere QHHT ervaring zal hebben. Oefenen is niet verplicht uiteraard maar wel een aanrader…

Mocht je het moeilijk vinden om te stoppen met koffie, vlees en alcohol geen probleem. Doe wat je kan en laat het los. Het zijn tips geen harde vereisten. Ook zonder het stoppen of minderen zal je een mooie sessie hebben uiteraard.

Dan nog de administratie…

De volledige (rest) betaling van de sessie gebeurd digitaal 7 dagen voor of contant direct na de sessie. Je krijgt een mail ongeveer 10 dagen van te voren voor de rest betaling. Wil je liever contant betalen kan je dit mee nemen op de dag van de sessie.

Afspraken zijn na 7 dagen voor de sessie niet meer te cancellen. Er zal geen refund zijn mocht er toch na die 7 dagen voor de sessie afgezegd worden. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel. Geen zorgen 🙂

Print het toestemmingsformulier en de CAT-behandelovereenkomst uit of vul deze digitaal in. Onderaan de pagina vind je de twee opties (printen of digitaal invullen). Let op dat je dit voor aanvang van de sessie geregeld hebt!

Bedankt voor het helemaal doorlezen van de instructie. Ik kijk uit naar een prachtige sessie met je!

Kijk naar de video hieronder om uitleg te krijgen over hoe de dag er uit zal zien.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!