fbpx

Introspectieve Hypnose

Hogere zelf, spirit, gidsen of helpers

Je hogere zelf ben je altijd zelf. Velen van ons praten zelfs al regelmatig met ons hogere zelf. Het is de stem in ons, de coaching die je krijgt van ‘bovenaf’. In een introspective hypnose sessie is de ‘bewuste mind’ even op de achtergrond waardoor er makkelijker vanuit het ‘onderbewuste’ geantwoord kan worden. Dit zorgt er voor dat helpers zoals het hogere zelf, spirit, je gidsen of engelen antwoord kunnen geven via jou.

De sessie kan erg op een QHHT sessie lijken echter zijn er wel wat verschillen:

Het duurt ongeveer 4 uur (QHHT is 7 tot 8 uur)

Wat is Introspective Hypnosis?

Het lijkt op QHHT maar verschilt op een aantal punten. Het is gebaseerd op de methode die Alba Weinman en Antonio Sangio gebruiken. Alba Weinman noemt het de ‘The Spiritual Journey of Forgiveness™’. Vele grote namen werken online. Dit is de oplossing om de afstand te overbruggen!

Er wordt vaak in deze sessies dan ook gewerkt aan het vergeven van jezelf en anderen en het loslaten van ‘attachments’.

Deze attachments kunnen ‘vreemde’ energieën zijn maar ook gedachten vormen, vloeken, alien implantaten etc etc..

Deze sessie is als live sessie te plannen, dan kom je naar mijn huis, of als online versie, dan ontmoeten we elkaar via zoom. Een sessie duurt totaal ongeveer 4 uur. Er is een korte intake waar we meteen je meegebrachte vragen doornemen. Ook krijg je tijdens de intake uitleg hoe het werkt en wat je kan verwachten.

Je zet de intentie om een oplossing te krijgen voor bepaalde vraagstukken, dit zal het uitgangspunt zijn.  Je maakt een lijstje van maximaal 10 vragen, deze vragen kunnen we dan aan jouw hogere zelf vragen.

Tijdens een Introspective Hypnose sessie kan je naar een vorig leven reizen of je komt terecht bij een  herinnering in het huidige leven. Dat is niet van te voren te sturen.

Wat zou je kunnen vragen:

Wat is mijn missie hier op aarde?
Waarom ben ik bij deze ouders geïncarneerd?
Waarom is dochter/zoon/partner/ altijd boos (op mij)?
Wat kan ik het beste eten?
Hoe verhoog ik mijn frequentie?
Waarom heb ik last van mijn schouder?
Wat kan ik doen om te helpen bij het ascentie proces?
Waar kom ik vandaan?
Ben ik op de juiste weg?
Waarom blijf ik dezelfde problemen tegenkomen?
etc, etc…

Dit zijn voorbeelden natuurlijk, je kan alles vragen zolang het betrekking heeft op jezelf.

De sessie wordt opgenomen op audio en video. Deze krijg je dan achteraf via ‘wetransfer’ toegestuurd. Het kan zijn dat jouw hogere zelf of overziel je aanraad om deze opname een aantal keer te luisteren. Er zitten namelijk vaak meerdere lagen aan informatie in welke soms in delen wordt vrij gegeven na de sessie.

Ik kan geen garantie geven op antwoord op alle vragen, heling of op welke uitkomst dan ook. Het is aan jouw hogere zelf dit proces in te zetten en aan jou om alle informatie en heling te integreren.

Een Live Introspective Hypnose sessie duurt ongeveer 4 uur en kost € 325,- inclusief btw. 

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!