fbpx

Online sessie 1 op 1

Wil jij heel graag een sessie maar ga je in deze tijd liever niet de deur uit?  Of reis je liever niet zo lang? Er zijn nu ook online hypnose regressies aan. Deze sessies zijn bijna hetzelfde als de gewone sessies. Het enige verschil is dat we elkaar via het computer scherm zien en niet in levende lijve.

Op deze manier kunnen we ook makkelijk de hele dag met elkaar optrekken, goede gesprekken voeren en een mooie diepgaande sessie hebben met geweldige inzichten. Je hoeft hiervoor dus niet je huis uit of je afspraak af te zeggen omdat je niest!

We spreken in de ochtend af, het liefst rond 10 uur. Dan stuur ik je een link van mijn zoom-meeting en starten we de intake. We kunnen elkaar zien en net zo goed praten als dat we live zouden doen.

Het is zelfs nog comfortabeler omdat je in je eigen omgeving zit. je hebt kans dat je nog dieper kan laten zakken in de hypnotische staat! In de middag kunnen we beiden even lunchen en na de lunch beginnen we met de inductie.(De inleiding van de hypnose)

Je luistert op je oortjes naar mij terwijl ik het exacte script gebruik van Dolores Cannon. Door op je oortjes mee te luisteren terwijl jij in je eigen bed ligt of in je makkelijke stoel zit raak je in de hypnotische staat. (Je valt niet in slaap!)

Ik geleid je door je vorige levens en praat met je hogere zelf. Hiervoor is geen lichamelijk contact nodig. Dat gebeurd in een live sessie namelijk ook niet.

Daarna praten we na en kan ik helpen met de vragen die je mogelijk nog hebt na het krijgen van de bijzondere inzichten. Het lekkere is dat je na de sessie niet naar huis hoeft te rijden maar dat je direct op je eigen bank kan ploffen. Hoe lekker is dat! 

Ik stuur je de opname van de sessie dezelfde dag nog na zodat je deze opname kan gaan luisteren en de boodschappen kan gaan integreren in je leven.

Wat heb ik hier voor nodig

Een stabiele internet connectie, het liefst via de kabel. (Heb je die niet krijg je die van mij) Mocht je toch via wifi willen kunnen we even een een proef zoom doen om zeker te zien dat het stabiel blijft.

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig waar je een webcam op hebt zitten of waar je een losse webcam op aan kan sluiten.

Je hebt privacy nodig voor de duur van de sessie en een plek waar je comfortabel kan liggen waar je dan ook je laptop of tablet kan neerleggen zodat we gedurende de regressie contact kunnen houden en waar ik je kan zien.

En als laatst, je hebt oortjes of een koptelefoon nodig zodat je kan focussen op mijn stem.

Deze vorm werkt net zo goed als de live versie maar kan misschien gezien de actualiteiten heel prettig zijn. Ook als je normaal gesproken ver zou moeten reizen is dit een hele fijne optie.

Je bent welkom!

Boek jouw online sessie


Na het boeken van de online sessie neem ik contact op via de mail met tips over de voorbereiding en stuur ik je een linkje zodat je online kan betalen.

We kunnen eventueel van te voren de techniek testen samen (zoom software, de webcam, de plek waar je wil liggen en je oortjes) om te zien of alles in orde is voor de dag zelf. Mocht er dan nog iets zijn is er voldoende tijd om nog wat te regelen.

Nee dat gebeurd niet. Dat is ook bij de live sessies nooit het geval. Ik blijf tegen je praten net als in de live sessies.

De internet connectie is tegenwoordig zo sterk dat het eigenlijk niet meer voorkomt. Om dit nog onwaarschijnlijker te maken kan eventueel op de kabel internetten. Dat kan je doen door een internet kabel van je modem naar je laptop neer te leggen. (ze hebben kabel  van bijvoorbeeld 20 meter bij bol.com)

Misschien ga je nog wel dieper omdat je op eigen terrein bent. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving. Hierdoor kan je wellicht nog meer toelaten te zakken in de mooie hypnotische staat.

Je krijgt net zo veel begeleiding als dat je normaal live zou hebben. we praten van te voren uitgebreid samen via de webcam kunnen we elkaar zien. Hier is geen verschil in. Ook achteraf wanneer je er weer uit bent praten we na totdat jij je weer helemaal geaard voelt. Het lekkere is, dat je niet naar huis hoeft te rijden maar zo op de bank kan ploffen, heerlijk!

Ja zeker! Het is juist nog leuker omdat ik het op deze manier ook makkelijk kan filmen. Je krijgt dus de video van jouw sessie zo snel mogelijk na je sessie zodat je jezelf kan terug zien. Heel fijn is dat!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem contact met mij op via mail, telefoon of whatsapp. 

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!