fbpx

Quantum Healing Hypnosis Technique

Dolores Cannon’s Quantum Healing Hypnosis Techniek℠ (QHHT®)

Dolores Cannon ontwikkelde en perfectioneerde haar unieke methode van hypnose, Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®), gedurende meerdere decennia en duizenden QHHT®-sessies. Met QHHT® bereikt men het diepste mogelijke niveau van hypnose, het somnambulistische trance. De Somnambulistische staat wordt normaal gesproken twee keer per dag ervaren: vlak voordat je wakker wordt en vlak voordat je in slaap valt. De reguliere hypnotiseurs werken niet op Somnambulistisch niveau, velen hebben niet de bedoeling te werken op het meest mysterieuze niveau van hypnose, daar waar de onverwachte resultaten liggen, zoals het herleven van een vorig leven.

Dolores Cannon’s nieuwsgierigheid en onbevreesdheid ten opzichte van het onbekende en onbeproefde heeft gezorgd voor haar nalatenschap als pionier in de regressie van het vorige leven. Haar methode QHHT® heeft de weg vrij gemaakt voor beoefenaars nu en in de toekomst.

Wat is Past Life Regression?

Past Life Regression is het eerste onderdeel van Dolores ‘QHHT®-techniek en houdt in dat het individu wordt teruggetrokken en door een geschikt vorig leven wordt geleid vanaf de eerste scène die hij voor het eerst ziet, gedurende de verschillende perioden van het leven en uiteindelijk tot in de plaats van de dood.
Het onderbewustzijn selecteert welk leven in het verleden om het individu te tonen en zij zullen erdoor geleid worden door de QHHT®-beoefenaar die de sessie leidt. Het vorige leven dat het onderbewuste kiest om een individu te tonen, is altijd relevant voor het huidige leven dat het individu nu leeft en het is niet ongebruikelijk dat meerdere afgelopen levens in een enkele sessie worden getoond. De QHHT®-practicioner navigeert een persoon door een verleden met behulp van een reeks vragen om de tijdsperiode en de sociale omgeving van het leven te bepalen.

Met de huidige media en manier van informatie delen is het steeds meer geaccepteerd dat men nieuwsgierig is naar zijn of haar vorige leven(s). Via QHHT® kom je er achter welk leven op dit moment relevant is te zien. Het leven wat je te zien krijgt tijdens een sessie is bijvoorbeeld gekoppeld aan het huidige leven en omvat soms eenzelfde les.

De ziel kiest zijn les(sen) en het hoofd thema voor het incarneert. Wanneer men goed naar het huidige leven kijkt is het soms al mogelijk een rode draad te ontdekken. Deze rode draad is representatief voor waar je als ziel voor gekozen hebt toen je besloot naar aarde te komen. Ook het thema is belangrijk. Het kan zomaar zo zijn dat je na een sessie een (grote) verandering ondergaat. Je leven kan een zeer positieve wending krijgen wanneer je weet wat het is wat je moet leren in dit leven en wat je doel is hier op aarde.

Wat is QHHT®?

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Therapy, is een vorm van Hypnose waarin je terug gaat naar een vorig leven, ‘past live regression’ om er achter te komen wat de lessen en levensdoelen zijn in dit leven.

Het tweede onderdeel van QHHT® is het contact met het ‘subconscious’. Waar jouw hogere zelf antwoord uitleg kan geven over waarom je dat leven in de sessie hebt gezien en wat je daaruit kan leren. Je kan het ‘subconscious’ vragen stellen over uiteenlopende onderwerpen, zoals gezondheid, levenslessen, jouw levensdoel, jouw ‘purpose’.  Ook wordt er tijdens het gesprek met jouw ‘subconscious’ om heling gevraagd wat vaak leidt tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Het onderbewustzijn

Wanneer het onderbewustzijn wordt gecontacteerd tijdens een QHHT®-sessie, treden waarneembare veranderingen op bij het gehypnotiseerd persoon en iedereen in de kamer. Er is een drastische toename van het waarneembare energieniveau dat gevoelens van vreugde en liefde waarneembaar maakt.

Het hogere zelf, ‘subconscious’ is de houder van alle kennis over jouw leven en je vorige levens. Tijdens een sessie zal jouw hogere zelf uitleg geven over de les(sen) die je gekozen hebt te leren in dit leven. Ook kan je vragen stellen over jouw gezondheid. Sommige klachten kunnen wellicht verklaart worden door blokkades in dit leven. Ook komt het voor dat er gezondheidsklachten kunnen zijn die terug linken aan een vorig leven. Dit is allemaal bekend bij het hogere zelf. In veel gevallen lost het hogere zelf ter plekke het gezondheidsprobleem op.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!