Mini retreat – Fortune Chocolate Journey 30 tm 31 juli

Ben jij toe aan een diepe reis naar binnen? Wil je in een veilige omgeving met een klein groepje naar binnen reizen en jezelf op een heel ander niveau leren kennen?

Doe mee met de mini retreat. Je kom in de ruimte met maximaal 2 (tot 3) andere gelijkgestemden die allemaal hun eigen reis maken. Er is genoeg tijd voor individuele aandacht. Er zal gebruik gemaakt worden van speciale muziek, chakra frequenties, mijn en jouw helpers, energetisch werk, mogelijk ook lichttaal, aroma en meer…

De reis zal ongeveer 5 uur duren. Voor de reis hebben we een gesprek als groep en een 1 op 1 gesprek om zo je intentie en doel vast te stellen. Tijdens je reis mag je liggen op een heerlijk voor jou klaargemaakt bed. Tijdens de reis is er vers fruit en eten aanwezig. Soms heb je nou eenmaal de energie nodig…

Na de reis eten we samen wat en reflecteren we wat je heb mee gemaakt. Ook dan is er nog even kort een 1 op 1 moment. Zodra we allemaal klaar zijn breng ik je naar het hotel waar jij nu heerlijk kan ontspannen. Je hoeft dus niet naar huis te rijden. Even rust om je heen om alles te integreren en bij te komen.

In de ochtend geniet van van een heerlijk ontbijt en kan je weer op weg naar huis…

Op deze manier blijf je bij jezelf, in jouw eigen bubbel en hoef jij je ook geen zorgen te maken om vervoer en hoe jij je voelt.

De investering in deze vakantie zijn: 432 euro

Dat is inclusief alles:

Choco dosis
Reis begeleiding en energetisch werk
Eten en drinken tijdens de reis
Eten (diner) na de reis
Vervoer naar je hotel
Overnachting in het hotel
Ontbijt in het hotel

De ervaring die je op deze manier opdoet is niet te beschrijven. Iedereen heeft een eigen unieke reis. Het zal een diepe indruk op je achterlaten, gegarandeerd!

Na jouw aanmelding neem ik persoonlijk contact met je op om de intake te doen. Dan nemen we alles door en kan je nog eventuele voorbereidende vragen stellen.

Ook zal ik je uitgebreid informeren via de mail over de aanloop naar de sessie en wat je nog kan doen voor de dag zelf.

Naam
Geboorte datum(Vereist)
Toestemming(Vereist)
error: Content is protected !!