fbpx

Home

Ben jij aan het ontwaken of ben je al ontwaakt?

Spiritueel ontwaken verwijst naar een verschuiving in je bewustzijn. Je bent je bewust van een werkelijkheid die je eerder nog niet had gezien. Een werkelijkheid achter de sluier van vergetelheid. De kern van ontwaakt zijn is het inzien dat alles één is met de bron.

Vaak staat het ontwaken parallel aan het ontdekken dat er meer is als alleen planeet aarde en dat de dood niet bestaat zoals men is geleerd. De realisatie volgt dan al snel dat men weleens meerdere levens kan hebben geleefd en dat de ontwaakte ziel wellicht  ook niet oorspronkelijk van aarde is.

Starseeds

Een spiritueel ontwaakt persoon weet dat hij of zij uitmaakt van een groter geheel en dat het hier is om een positief effect te hebben op de mens en of de aarde, Gaia.

Starseeds zijn gereïncarneerde wezens uit verschillende universums en dimensies. De meeste starseeds hebben al een keer andere dimensies mogen ervaren. Zoals de 5e en hoger. Starseeds zijn vaak hier omdat ze zelf hebben gekozen de 3d wereld te ervaren om iets te leren of om bijvoorbeeld Gaia te helpen. Niet alle spiritueel ontwaakte personen weten bewust van zichzelf wat hun missie hier is. Wat vaak wel zeker is bij ze dat ze hier zijn om iets belangrijks te doen.

Vorige levens

Tijdens het incarneren op aarde en op andere planeten is het mogelijk dat er elke keer een beetje residu blijft hangen van dat vorige leven. Deze residuen kunnen we vaak door middel van hypnose bereiken. QHHT is een voorbeeld van zo’n methode. Hierbij ga je terug naar een vorig leven en praat je met je hogere zelf. Het hogere zelf ben jij zelf in principe, maar dan in andere dimensies. Doordat je daar delen van jezelf hebt is het mogelijk het grotere geheel te zien.

Het hogere zelf

Het hogere zelf kan je zien als een luchtballon. Zo een die je door de lucht ziet gaan met een mandje. In het mandje, jouw ziel. In het mandje stapt je lichaam. De balon zelf, gevuld met energie (hete lucht) is jouw hogere zelf. Jouw ziel het mandje kan niet opstijgen zonder de balon. Ook zou je zonder lichaam in je mandje niet gestuurd worden. De persoon in het mandje bepaald immers de koers. Alle 3 de onderdelen zijn belangrijk voor de hele ervaring!

Ben je spiritueel ontwaakt dan ben je jezelf bewust van je 3d ervaring. Vele ontwaakten streven dan ook naar een asscentie naar de 5e dimensie.

Missie van de starseeds

Hun gaven kunnen genezing, channeling en andere dingen omvatten die kunnen helpen bij de spirituele opvoeding van de mensheid. Er is meestal een sterk verlangen om anderen te helpen. Veel bronnen citeren een plan dat vóór de geboorte werd gemaakt om hun missie te ondersteunen.
Sommige starseeds hebben last van heimwee. Ze verlangen naar een land of planeet waar ze niet zijn geweest in hun huidige leven.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!