fbpx

Sessie voor de 2e (of meerdere) keer

Heb jij al eens een succesvolle sessie gehad?

Heb je al eens een sessie gehad bij mij of een collega van mij. Was deze sessie succesvol en ben je nieuwsgierig wat voor informatie je de volgende keer kan ontdekken? Dan heb je minder tijd nodig voor je sessie! Dat scheelt. Je zou dan een sessie van 4 uur kunnen boeken. Deze sessie is als live sessie te plannen, dan kom je naar mijn huis, of als online versie, dan ontmoeten we elkaar via zoom.

Veel mensen die ervaring hebben en al 1 of meerdere keren een sessie hebben gehad hebben niet veel uitleg meer nodig. Ze weten hoe het voelt en waar ze op moeten letten. In veel gevallen kan je makkelijk binnen max 4 uur een mooie sessie krijgen. Je kan kiezen om een live of een online sessie te boeken! Klik hier om te boeken

Hoe zou zo iets er uit zien?

-Bij binnenkomst vertel je over jezelf.
-Daarna nemen we je vragen door die je hebt uitgeprint of op hebt geschreven op papier.
-Dan leg ik nog kort uit wat mijn werkwijze is en dan beginnen we.

De QHHT sessie zelf kan dan makkelijk nog 1.5 tot 2 uur duren! Heerlijk juist om te genieten van wat je aan vorige levens hebt mee gemaakt met als toetje het geweldige hogere zelf. De sessie is korter door het voortraject in te korten.

Tijdens deze sessie wordt niet uitgebreid geluncht dus neem eventueel een makkelijke snack mee.Dit is dus alleen aan te raden bij mensen met ervaring en waar het in de vorige sessie(s) ook goed is gelukt.

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!