fbpx

Higher Spirit integration

Overgrote deel van de mensen op aarde hebben een ziel. Ons menselijk bestaan bestaat uit 3 onderdelen: Mind, body en spirit. Zoals het genoemd wordt het mind body en spirit complex.

De spirit projecteert zichzelf in een mind en de mind in een body. Elk van deze onderdelen zijn even belangrijk. De mind activeert de spirit, de body is de activering van de mind. De spirit heeft een mind nodig om de gedachten en perceptie te ervaren. De mind heeft een lichaam nodig om de 3D wereld te ervaren. De vader, son and holy spirit.

De Father: The eternal unborn spirit
De son: The Body
Holy spirit: The Mind

Klik hier om het aanbod te bekijken

De ziel een ander woord voor mind. De spirit is de ‘eternal essence’ van de creator welke is geprojecteerd in space and time door de ziel.

De spirit is nooit geboren kan kan niet dood. De spirit merges terug naar source wanneer de evolutionionaire journey voltooid is. De puurheid van de spirit trekt de ziel voort door evolutie. Altijd richtend op het licht als een plant naar de zon.

De ziel is een kunstwerk gecreeert door spirit. Elke ziel is identiek aan het begin van zijn journey. Elke incarnatie geeft vorm aan de ziel, nieuwe ervaringen en karma om van te leren. Wanneer de ziel deze lessen leert ontwikkelt het voorkeuren en kwaliteiten waarin de frequentie van de ziel stijgt. Hoe sneller de frequentie van de ziel is, hoe makkelijker het door de ‘ veil of forgetfullness’  gaat en herinnert de lessen van liefde en wijsheid.

Jouw spirit is zichzelf in de vorm van zielservaringen/incarnaties aan het projecteren door alle dimensies. In ons 3D leven zijn we dat vergeten. Alle incarnaties en vooral alle contacten met onze hogere incarnaties. Door te gaan werken aan het op 1 lijn krijgen van je hogere incarnaties krijg je een perfecte alignment in jouw 3D zijn.

Je kan jezelf voorstellen dat jouw hogere incarnaties jou aan het dromen zijn. Jouw 6D zelf is jouw 5D zelf aan het dromen, jouw 5D zelf is jouw 4D zelf aan het dromen. Dit is verwoord in de terminology die wij als mens kunnen begrijpen..

Om op 1 lijn te komen met al je hogere incarnaties is het fijn om wakker te worden van de droom die jouw hogere zelven aan het dromen zijn. Soms zijn jouw hogere incarnaties zelfs niet heel ‘bewust’ aan het dromen. Dit maakt het er niet makkelijker op in het 3D leven.

Je kan ervaren dat je steeds de dingen manifesteert die je nou juist niet wil. Dat je jezelf saboteert in bepaalde zaken, uitstel gedrag, verdoving en afleiding. De 3D realiteit trekt er hard aan je zo veel mogelijk af te leiden, jouw hogere ik slapend te houden. Dat maakt het spel ook zo interessant.

Ik ga met jou tijdens een zoom sessie praten met jouw ziel en spirit. Om deze wakker maken in de 3D realiteit. In 1 sessie kunnen we tot een bepaalde laag komen. Het kan zijn dat we zelfs meerdere hogere zielsdelen wakker kunnen maken/uitlijnen in jouw 3D manifestatie.

Om dit te kunnen doen krijg je van te voren een video met uitleg over de voorbereiding. Wanneer je dan jouw sessie hebt kunnen we het volle uur besteden aan de integratie.  Ik help je doormiddel van hypnose in een trance staat waarin het makkelijker is met jouw spirit te communiceren en deze te integreren.

Deze hogere zielsdelen worden dan met jouw toestemming wakker gemaakt en ‘vast gezet’ in jouw 3D realiteit. Doordat er meer spirit aanwezig is in jouw mind, body en spirit complex, is er steeds minder ruimte voor het ego en zal er steeds meer gehandeld worden uit spirit intentie dan vanuit trauma/ego. Je gaat sneller door processen heen, je maakt betere keuzen en je komt in een hogere frequentie waardoor je een breder beeld krijgt van jouw spirits’ manifestaties op vele levels.

Je kan deze sessie los doen, eenmalig, maar het is ook mogelijk om er aan te werken in een serie van 5 keer.

Deze sessie is 222 euro per keer.
Je krijgt toegang tot het online portal met voorbereidende videos en oefeningen, cacao of choco hartjes (per post), een uur live 1 op 1 zoom call met mij en vide sessies voor na de live om zelf thuis verder te integreren. (Plus bonus materiaal)


Klik hier om het aanbod te bekijken

Kies je voor een traject van 5 keer dan krijg je de 5 sessies voor 888 euro totaal. Dat is 222 euro korting! r zijn maar een paar plekken vrij voor deze reeks. Wil je hier gebruik van maken mail mij dan zo spoedig mogelijk. Vol=vol. Mocht je overwegen het pakket van 5 keer te doen, is het goed om te weten dat we dan elke week een integratie kunnen doen als je dat wil. Dus dat traject loopt ongeveer 5 weken. De tijden kunnen dan in overleg bepaald worden. Van overdag, weekend tot soms in de avond. (mail mij voor deze optie) info@qhht-nederland.nl

Spirit integratie

-Betere keuzen maken
-Minder zin in afleiding
-Minder zin in verdoving
-Scherper inzicht in wat je ziel wil
-Beter contact met jouw hoger zijn, jouw gidsen en begeleiders
-Hogere frequentie
-Beter in contact met jouw spirituele gaven
-Door de sluier heen kunnen kijken
-Beter in staat zijn te kunnen spaceholden voor anderen
-Sneller door lessen heen en op den duur minder triggers

En nog veel meer!

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!