Starseed live reading
45 tot 60 min. online via zoom

Wil jij weten of je een starseed bent en waar je vandaan komt?
Je kan nu een live reading bestellen. De reading zal ongeveer een uur duren en via zoom plaatsvinden. Achteraf kan je de opname toegestuurd krijgen.

Je kan bijvoorbeeld er achter komen wat de reden is dat je hier op aarde bent, waarom je bent geïncarneerd en  wat je missie is. Veel starseeds hebben gekozen om naar aarde te komen om een bepaalde reden. Het gevoel dat je hebt dat je iets zou moeten doen kan soms overweldigend zijn. Soms is gewoon jezelf zijn al genoeg, soms is het handig om bepaalde dingen uit te voeren.

Ook andere vragen rondom je starseed bestaan kan je voorleggen. Er is een goede kans dat hier een antwoord op komt via de reading. Niet alle vragen kunnen altijd beantwoord worden, omdat soms het beter is om de weg naar het antwoord toe te beleven zonder dat je de uitkomst al weet.

Online reading: € 175,-

Staan er nu geen data meer open zit ik vol. Wil je op de wachtlijst vul je gegevens in hieronder dan krijg je als eerste bericht wanneer er plek vrij komt.

Staan er nu geen data meer open zit ik vol. Wil je op de wachtlijst vul je gegevens in hieronder dan krijg je als eerste bericht wanneer er plek vrij komt.

Wat kan je verwachten?

Ik kan mogelijk vertellen waar je geïncarneerd bent geweest, welke planeten, welk soort. Hoe je er uit zag en wat je deed daar. Maar ook de relevantie in je huidige leven. Wat je met deze informatie kan en hoe het je huidige leven beïnvloed.

Ook jouw missie hier op aarde en met welke gaven je geboren bent. Ook kan het zijn dat jouw hogere zelf nog boodschappen voor jou heeft of dat er nog andere relevante informatie binnen komt.  Alles wat voor jou op dat moment belangrijk is zal aan bod komen 🙂