fbpx

Starseed Origin reading en hypnotische regressie
16 januari 20:00 tot 22:00

Wil jij weten waar je vandaan komt en hoe dat er daar uit ziet? Wil je weten waarom je daar bent weggegaan en wat je hier komt doen?

Tijdens deze avond gaan we via zoom elkaar zien en geef ik alle live deelnemers een mini reading waarbij ik zal kijken naar jouw multidimensionale profiel. Misschien zie ik stukken die je al kent, misschien zijn er nog nieuwe stukken. Het kan ook zijn dat ik een andere belangrijke boodschap doorkrijg.

Met deze informatie gaan we daarna een hypnotische activatie en regressie doen om te kijken hoe het er daar uit ziet en war dit te make heeft met jouw menselijk bestaan.

Ik praat met jouw ziel, spirit en gidsen, deze geven mij de info die voor jou op[ dat moment nodig zijn. Het is een hele fijne manier om kennis te maken met jouw multidimensionale zelf. Ik kan ik diepe lagen kijken waar sommige vaak niet komen.

Ik ga nu uit van max 5 minuten per persoon, dat betekent dat de informatie snel en compact is. Heb je een specifieke vraag dan kan je die stellen maar wel binnen de gestelde tijd natuurlijk.

Het is bewustzijnsverruimend, leerzaam, bijzonder en uniek om bij te zijn. Er zijn maar een paar plekken vanwege de beperkte tijd die we hebben dus voel jij dat je hier bij wilt zijn, geef je op!

Na de betaling zal je de e-mail ontvangen met de zoom link.

Wordt jij  (of ben je lid) lid van het Spiritual Awakening network, het portaal waar ik al mijn betaalde sessies (nu al meer dan 60 video sessies/audio’s) met jou deel voor een maandelijkse fee van 22 euro, dan is deelname aan dit event gratis! Klik hier om te lezen hoe dat zit…

Heb je nog vragen kan je mij bereiken via info@qhht-nederland.nl of appen via 06-243 13 674

Hopelijk tot snel!
Warme groetjes en goede vibes Sandra

PS: Is het niet meer mogelijk via onderstaande te boeken dan kan je via het Spiritual awakening network nog wel deelnemen…

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!