fbpx

Starseeds

Voel jij je vaak eenzaam ook al ben je onder de mensen? Het kan zijn dat je bij dat kleine percentage van de samenleving hoort waarvan sommigen geloven dat ze uit een ander sterrenstelsel komen. Dat ze hier heen zijn gestuurd om de mensheid te helpen.

Wat is een Starseed?

Starseeds zijn geavanceerde zielen die van verre sterrenstelsels komen, wiens missie het is om te helpen met ‘The new earth’. Het zijn hoog geëvolueerde zielen met een grote hoeveelheid wijsheid. Hoewel ze misschien van ver komen, hebben ze tijdelijk een nieuw thuis gevonden hier op aarde.

Starseeds weten totaal niets over hun ware identiteit wanneer ze geboren worden. Het is ieders missie om te ‘ontwaken’. Elke “ontwaking” is uniek maar intens. Wanneer starseeds worden geactiveerd voelt het als thuiskomen. Wanneer de missie bekend is, is de frustratie voorbij!

Hoewel er veel verschillende opvattingen zijn over de oorsprong van starseeds is het doel duidelijk. Zez ijn hier o.a. om de frequentie te verhogen en de mensheid te helpen in de ‘the ascension’. Sommigen zijn hier om e mensheid te observeren zodat ze dit weer kunnen rapporteren aan het ‘thuisfront’.

Ben jij een starseed?

1 Je hebt van jongs af aan een bepaalde wijsheid die men meestal later in het leven pas krijgt.

2 Mensen vertellen je dat je een oude ziel bent.  Je voelt je oud tot in de kern..

3 Waar of met wie je ook bent, je hebt altijd een gevoel van heimwee. Ook al ben je thuis, het gevoel van heimwee verlaat je niet.

4 Als kind voelde jij je altijd anders. Je bent ‘anders’ anderen, zij kunnen  je niet kunnen begrijpen.

5 Je gevoel voor medeleven  is erg hoog.

6 Jouw lichaam is een ‘raadsel’ voor artsen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw lichaamstemperatuur lager is dan gemiddeld of dat je minder tegen hitte kan dan anderen.

[gem_youtube video_id=”T-ZPxCEqz3c”]

7 Je hebt minimaal 1 ‘paranormale’ ervaring gehad. Je hebt misschien een geest gezien, de gedachten van anderen kunnen lezen of voorspellende dromen gehad.

8  Je hebt het sterke gevoel dat je een doel of missie hebt om te vervullen, maar weet gewoonweg niet wat je pad is.

9 De fysieke beperkingen van je lichaam frustreren je vaak.

10 Je hebt het gevoel dat je meer moet kunnen, maar je hebt te maken met ‘beperkingen’. Je kan een sterk gevoel hebben van telepathie, telekinetische gaven en/of weten dat je magie kan beoefenen maar het lukt nog niet echt..

11 Je dromen zijn levendig en bijzonder. Vaak lijken je dromen uit een ander universum te komen  alsof je geest in een volledig gescheiden universum leeft.

12 Je hebt niet heel veel  vrienden, zij die je begrijpen, hebben geen uitleg nodig.

13 Dieren vertrouwen op je en voelen zich natuurlijk tot je aangetrokken. Je begrijpt ze zo goed dat het lijkt alsof je kunt communiceren met ze. Hetzelfde geldt voor baby’s en kleine kinderen. Ze vinden je fascinerend en lijken ‘gebiologeerd’ in je aanwezigheid.

14 Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit maar bent niet gebonden aan 1 religie.

15 Je wordt aangetrokken door metafysica en de wetenschap achter andere werelden.

16 Je kunt perfect aanvoelen hoe mensen zijn zonder dat ze ooit een woord tegen je zeggen. Je ziet verder dan de uiterlijke façade en weet instinctief wanneer ze liegen. Je lijkt misschien onbeschoft in gesprekken omdat je weet wat de ander gaat zeggen voordat ze gaan beginnen. Je lijkt ongeïnteresseerd, terwijl je in werkelijkheid gefrustreerd bent door het tempo van het gesprek.

17  Van jongs af aan heb je vraagtekens geplaatst bij de maatschappij en je bent nog steeds perplex over hoe anderen de fouten niet zien.

18 Je vermijdt drukte en vindt het moeilijk je te begeven in grote groepen, zelfs met vrienden.

Kan jij op zeker 12 punten ja zeggen dan ben je zeer waarschijnlijk een Starseed met een belangrijke missie hier op aarde!

Lees in mijn volgende blog hoe je er achter kan komen waar je vandaan komt.. Wil je al eerder antwoord op je vragen, boek een QHHT Sessie bij mij dan kijken we samen naar jouw oorsprong en jouw missie!

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!