Testimonials
van de gratis groepsregressies

Online groepsregressie: Super Ik vond het super, heb 2 voor mij heel belangrijke boodschappen doorgekregen. Het lukte beter dan verwacht om me eraan over te geven!

Joyce
7/29/2020

Online groepsregressie: Indrukwekkend Het was een hele indrukwekkende sessie Sandra, dankjewel

Joke
7/29/2020

Online groepsregressie: Het was heel fijn om te ervaren! Het was heel fijn om te ervaren! Je hebt ons meegenomen op reis. Het van tevoren heel goed uitgelegd en hierdoor kon ik gemakkelijk mee. Je energie is super fijn. Ik ga zeker weer eens meedoen

Sarah
7/29/2020

Online regressies: hoge energie Vanavond was er hele hoge energie van het Hogere Zelf. De antwoorden op de vragen kunnen verrassend zijn, time will tell...

Marij
6/18/2020

Online regressies: Spannend Hele fijne sessie, wel spannend en deed af en toe z'n eigen ding zeg maar, maar hele fijne ervaring voor zon eerste keer!

Kelly
6/18/2020

Online regressies: dank Was prachtig Sandra. Grote dank.

Ina
6/18/2020

Online regressies: needed it I needed it. It was great just to be back in touch with my higher self again

Vanessa
6/18/2020

Online regressies: Fijn gehad Op de vraag heb je het fijn gehad: absoluut

Jantje
6/18/2020

Online regressies: geweldige reis Alweer een geweldige reis naar binnen gehad. Ik heb mijn les van verdriet en eenzaamheid toen en nu weer mogen voelen. Hopelijk heb ik het los gelaten, de tijd zal het leren.

Marij
5/26/2020

Online groepsregressies: Verwarrend Ja zeker fijn, ondanks dat het voor mij wat verwarrend was.

Marjo
5/26/2020

Online groepsregressie: waardevol Vond het een hele fijne sessie die ik als zeer waardevol heb ervaren.

Cordula
5/26/2020

Online groepsregressie: Fijne ervaring Super fijne ervaring!

Jessie
5/26/2020

Online groepsregressie: Inspirerend Ja het was heel inspirerend. Volgende keer met oordopjes

Ditmar
5/26/2020

Online groepsregressie: Super fijn Ik vond het super fijn

Karin
5/26/2020

Online groepsregressie: Fijn Heel fijn en goed

Mirjam
5/26/2020
error: Content is protected !!
Gratis Online Groepsessie 27-8