fbpx

Verschil tussen de technieken en lengte van een sessie

Sessie van 7 uur

In een sessie van 7 uur praten we meer, je kan je verhaal kwijt en we nemen uitgebreid je 20 vragen door zodat ik je goed leer kennen wanneer je in hypnose bent. Je krijgt uitleg over hoe je navigeert en hoe het voelt in een sessie. Dit alles helpt je om op je gemak te komen zodat je in een mooie diepe staat kan raken. Je reist naar een vorig leven en ik ga diepgaande vragen stellen aan jouw hogere zelf. Ook na de sessie hebben we uitgebreid de tijd de info te bespreken samen. Deze sessie is als live sessie te plannen, dan kom je naar mijn huis, of als online versie, dan ontmoeten we elkaar via zoom.

Sessie van 4 uur

In een sessie van 4 uur is er een korte intake, we nemen je 20 vragen door en je krijgt uitleg over hoe je navigeert en hoe het voelt in een sessie. Deze methode is handig voor mensen met al wat ervaring in dit soort sessies. Mensen die al eens sessies hebben gehad of mij al een beetje kennen. De hypnose zelf blijft hetzelfde, we gaan naar een vorig leven en we praten met je hogere zelf. Deze sessie is als live sessie te plannen, dan kom je naar mijn huis, of als online versie, dan ontmoeten we elkaar via zoom.

Sessie van 2 uur

In een sessie van 2 uur nemen kort jouw 10 vragen door en krijgt uitleg over hoe je navigeert en hoe het voelt in een sessie. Deze methode is handig voor mensen die bijvoorbeeld al een sessie hebben gehad of die bij mijn groepsregressie sessie(s) zijn geweest. In deze sessie gaan we direct na de inductie naar het gesprek met het hogere zelf. Deze sessie is alleen als een online sessie te boeken.

Introspectieve hypnose vs QHHT

Er  is bij mij geen verschil in de structuur van de sessie welke vorm je ook kiest. Officieel wordt Introspectieve hypnose in 4 uur gedaan. De technieken van beiden vormen gebruik ik wanneer het nodig is. Ik wordt in een sessie geleid door mijn hogere zelf naar de juiste vragen, beslissingen en technieken. Het maakt dus niet uit welke techniek je kiest. Maar wel hoeveel uur je kiest. (zie uitleg hierboven)

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!