fbpx

welkom bij de ceremonie

Voorpret 11 december

Heb jij er ook zo’n zin in? Ik ook!
Let op dat je de e-mail zoekt die ik je heb gestuurd via mijn mail programma. Je moet nog toestemming geven dat ik je mag mailen, anders kan ik je niet op de hoogte houden. Zie je de mail niet, check je spam map. Of alle andere mappen in gmail en outlook. (Er zijn daar meerdere mappen waar mail in terecht komt)

We gaan deze dag een mooie diepe reis maken samen. Je zal je vast afvragen wat je nodig hebt die dag.

Ik raad je aan losse fijne en warme kleding aan te trekken. Zorg voor zowel luchtige als warme kleding. Zoals bijvoorbeeld een t-shirt en vest. Lekkere dikke sokken en/of sloffen zijn ook fijn!

Tijdens de hypnose momenten zal je voornamelijk liggen. Neem een kussentje en dekentje mee zodat je comfortabel bent. Ik zorg voor zachte opblaas bedjes. Ook een pen en papier zijn zeer belangrijk om alles op te schrijven wat je meemaakt.

Voorbereiden

INTENTIE

Begin met het zetten van jouw intentie.
Waarom wil je de sessie en wat hoop je er uit te halen?

Plan de rest van je dag en avond vrij zodat je in alle rust kan genieten van de ‘vibe’ die je er na hebt.

ETEN EN DRINKEN

Begin bijvoorbeeld met het vervangen van 1 kopje koffie door cafeïne vrije koffie of thee. Elke keer dat je dat is gelukt kan je nog een kopje weglaten of vervangen. Het doel is zo weinig mogelijk cafeïne die dag tot je te nemen.

Probeer een week geen vlees te eten. Mocht je dan toch vlees eten, neem dan kip of vis. Dit helpt je frequentie te verhogen. Ook het stoppen met alcohol verhoogt je frequentie. Hoe hoger je frequentie hoe ‘hoger’ de boodschappen zijn die je meekrijgt van je hogere zelf.

Visualisatie en regressie oefening 
Via deze link kan je de video vinden om alvast te oefenen
Wil je nog meer doen klik dan hier

Op de dag zelf is het handig om met een (bijna) lege maag te komen. Wil je toch graag eten in de ochtend hou het dan bij een licht ontbijt.

Tijdens de sessie zal je genieten van de choco, snacks en lunch die er zijn.

Deze informatie komt ook nog per mail naar je toe! 

Tot snel,

Warme groetjes en goede vibes Sandra

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!