fbpx
3 juli 2021 van 9.00 tot 17.00 uur – Live Workshop De lenzen van het EGO (VOL!!)

Het kan weer!
Sandra gaat op zaterdag 3 juli een mooie LIVE workshop organiseren over De lenzen van het EGO in Den Haag.

Deze dag is, naast alle activiteiten, vooral ook bedoeld om contact te maken met gelijkgestemden. Zij gaat een LIVE gechannelde DNA Upgrade geven. Daarna volgt er uitleg over de 9 levels of conciousness (waaronder het Ego) en de verdieping die de Sassani er aan hebben gegeven.

In de middag gaat Sandra een groepshypnose sessie doen waarin je gaat ontdekken welke lenzen jij hebt. Dus met andere woorden, door welke lenzen jij de wereld bekijkt en hoe dat jouw beeld van de wereld beïnvloed.

Deze dag zal in het teken staan van verbinden met gelijkgestemden en het verbinden met jezelf. Het doel is (nog) meer inzicht te krijgen in de lenzen waarmee jij beslissingen neemt en welke lenzen jouw beeld van de wereld kleuren. Dit heeft directe invloed op de omstandigheden die jij manifesteert om je heen. Het zal helpen nog meer in je kracht te gaan staan.

Na deze dag heb jij heerlijk kunnen relaxen en contact kunnen maken met prachtige zielen. Je hebt een heerlijke vegetarische lunch op en gedurende de dag zijn er gezonde, lekkere snacks en drinken zoals gefilterd water, koffie, thee en sap. Je gaat naar huis met een hart vol van inzichten en een heerlijk gevoel!

Meer informatie over de locatie krijg je zodra je je hebt opgegeven. Wacht niet te lang met aanmelden want er is plaats voor maximaal aantal personen. (Bijna vol!!!) We werken zonder mondmasker, daarvoor is er voldoende ruimte.

Naam(Vereist)
Let op dat je jouw e-mail checkt. Je krijgt een mailtje van ons om te vragen of je toestemming geeft om op de mail lijst van Center of Alignment te komen. Klik je niet op ok, kunnen wij je niet op de hoogte houden van de workshop. Zie je de mail niet, check jouw spam folder
Akkoord(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden kan niet meer de workshop is vol…

error: Content is protected !!
cadeautje voor jou!